Klub Sindibád (Jezdecký a airsoftový oddíl)

Klub Sindibád – dobrovolné zájmové sdružení. Oddíly vznikly na počátku roku 2004 a sdružují děti i teenagery. Jeho členové mají, jak je patrno již z názvu oddílů, společnou zálibu v jízdě na koni a ve hře airsoft. Členství v oddílu je dobrovolné, neplynou z něho žádné povinnosti a není nijak zpoplatněno. Členové oddílu mají naopak členskou slevu ve výši 10 % na vybrané letní tuzemské tábory.

Činnost jezdeckého oddílu spočívá v pravidelném ježdění na koních. Členové klubu se schází v dopředu stanovených víkendech a společně odjíždějí minibusem do místa, kde jsou ustájeni koně. Členem oddílu se může stát kdokoliv od 7 let věku, pokud přijme klubový řád za svůj.

Činnost airsoftového oddílu spočívá v pravidelném hraní airsoftových her a misí. Členové klubu se schází v dopředu stanovených víkendech a společně odjíždějí minibusem do horské přírody, která je pro airsoft ideálním prostředím. Členem oddílu se může stát kdokoliv od 7 let věku, pokud přijme klubový řád za svůj.

Termíny těchto víkendů jsou naplánovány rok dopředu. Pokud to v daném měsíci lze, tak je víkend vybrán tak, aby se k němu daly připojit i další dny volna (např. podzimní prázdniny, pololetní prázdniny, státní svátky).