MASÁŽE PRO MUŽE JIHLAVA

Masáže pro muže v Jihlavě. Hřejivé pohlazení po těle i duši. Komplexní péče pro muže. Jste příznivci masáží? V tom případě jste zde správně!

Chcete si odpočinout od všedních starostí a nechat se hýčkat? V nabídce klasické relaxační masáže pro muže celého těla a také masáž třísel. Masáž lávové kameny, čokoládová masáž, medová masáž, bambusová masáž a antistresová masáž.

Hledáte neobyčejný zážitek pro muže?

Rádi byste prožili zážitek na vlastní kůži? Co poznat něco neobvyklého a nového? Relaxační erotické masáže pro muže a noční erotická masáž pro muže, koupele s masáží pro muže, erotické masáže pro muže a masáž penisu, masáže s tantra prvky. Všechny erotické masáže pro muže jsou včetně masáže penisu se Šťastným koncem. Abychom spolu dosáhli celkového uvolnění těla i duše, erotická masáž pro muže trvá ideálně 1,5 hodiny nebo 2 hodiny, masáž penisu 1 hodinu a noční erotická masáž pro muže, začíná vždy v 19:00 hodin a končí ve 22:00 hodin, tj. 3 hodiny.

Celý proces masáží pro muže probíhá v klidu, v intimním osvětlení za tonů relaxační hudby, beze spěchu. Masíruji na masérském lehátku. Používám přírodní oleje bez parfemace.

Služba Intimní kadeřnictví pro muže, zdarma ke všem erotickým masážím.

V prodeji dárkový poukaz na masáž pro muže v originální kazetě a máte možnost vepsat text s konkrétním věnováním pro obdarovaného.

Přijďte na masáž a spojit příjemné s užitečným. Jednání na úrovni. Diskrétnost.

Těším se na ty, kteří mají rádi masáže. SÁRA.