PENZION KOSTNICKÝ DŮM

Nově zrekonstruovaný rodinný penzion nabízí ubytování v 7 komfortních pokojích a kavárnu se zákusky a slanými koláči vlastní výroby.
V prvním patře je chlouba celého penzionu, romantický pokoj s vanou umístěnou přímo v místnosti, velkou postelí a luxusní koupelnou se sprchou. Druhé apartmá na tomto patře je rodinné. V druhém patře jsou 2 pokoje, oba mají koupelny se sprchou a dále velký „business“ pokoj, s pracovním koutem, manželskou postelí a možností ubytování dalších 2 osob. Koupelna a záchod jsou samostatné, v koupelně je vana. Ve třetím patře jsou malé „economy“ pokoje, milé a umístěné přímo ve špičce střechy. Z okna je výhled na rozmanitě krásné střechy starých táborských domů a oba pokoje mají malou koupelnu s WC a sprchou. Pejsek možný za poplatek.

Základem nabídky naší kavárny jsou slané a sladké koláče rozličných barev a vůní. Pro menší hlad nabízíme naše domácí pečivo s netradičními i tradičními pomazánkami, domácí zelňáky a slané pečivo. Z kávy jsme vybrali kvalitní italskou kávu Manuel, vína z českého vinařství od chrámu Svaté Barbory v Kutné Hoře, i vína z partnerského města Konstanz. Hlavním úkolem pro naší kavárnu je příjemné a útulné zázemí pro celý penzión s širokou nabídkou kvalitních snídaní.